'Taş Atan Çocuklar Yasası' çıktı suç oranı patladı

  • Ana Sayfa
  • 'Taş Atan Çocuklar Yasası' çıktı suç oranı patladı
'Taş Atan Çocuklar Yasası' çıktı suç oranı patladı
'Taş Atan Çocuklar Yasası'nın yürürlüğe girmesinden önceki 15 aylık süreç ile yasanın uygulanmaya başlamasının ardından geçen 15 aylık zaman dilimini kapsayan araştırmanın sonucu şoke etti.Abone ol

'Taş Atan Çocuklar Yasası'nın yürürlüğe girmesinden önceki 15 aylık süreç ile yasanın uygulanma missouri seo ya başlamasının ardından geçen 15 aylık zaman dilimini kapsayan araştırmaya göre, yasa ile birlikte korsan gösteri ve eylemler yüzde 214 atarken, bu olaylarda tutuklanan çocuk sayısı yüzde 87.5 oranında azaldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü'nce 'Güvende Olmanız Bize Yeter' sloganı ile hazırlanan ve Adana'yı tüm yönleri ile ortaya koyan kitapta kentteki güvenlik hizmetleri ile ilgili verilere de yer verilirken, başta terör olmak üzere 'taş atan çocuk sorunu' da kaleme alınan makaleler ile değerlendirildi. Söz konusu kitapta 'Taş Atan Çocuklar Yasası'nın Uygulanmasına Yönelik Bir Değerlendirme: Adana Örneği' başlıklı yazıda çarpıcı ifade ve sonuçlara yer verildi. Yazıda meydana gelen terör ve şiddet gibi illegal olaylarda gözlerin hemen güvenlik güçlerine çevrildiği, ancak terörle mücadelenin tek başına güvenlik güçlerinin çözebileceği bir olay olmadığının altı çizildi.



Kategori : GÜNCEL