Bakan Günay köşeye fena sıkıştı!

  • Ana Sayfa
  • Bakan Günay köşeye fena sıkıştı!
Bakan Günay köşeye fena sıkıştı!
Bodrum’daki Pina Yarımadası 6 yıl önce ağaçlarla kaplı bir cennetti. 2008’de cennetin ortası oyuldu, ağaçlar katledilerek deniz dolduruldu. Şimdi ise...Abone ol

Bodrum’da 5 yıldızlı otel inşa etmek isteyen MNG Holding’e bağlı bir inşaat şirketi tarafından pennsylvania seo denizin kaçak olarak doldurulmasıyla gündeme gelen, kamuoyunun ve çevrecilerin tepkisini çekince durdurulan Pina Yarımadası’ndaki 80 dönümlük tahsisli alanda yapılan otel, cennetin böğrüne saplanmış bir bıçak gibi yükseliyor.
2006 yılında Güvercinlik’in karşısındaki Pina Yarımadası tamamen ağaçlarla kaplı bir doğal cennetti. 2008 yılında cennetin ortası oyuldu, ağaçlar acımasızca katledildi ve denize dolgu yapıldı. Önceki yıllarda yapılan haberler üzerine çevreciler ayağa kalktı, yetkililer de harekete geçti. Sonrasında deniz dolgusu durdurulup ceza kesildi. Şimdi ise katledilerek oyulan yerde, dev bir otel inşaatı yükseldi. Deniz dolgusuna dokunulmadı, katledilen ağaçların yerine yenileri dikilmedi. Böylece cennet, betona yine yenildi.

YANGIN ÇIKMIŞTI



Kategori : POLİTİKA