Devlet Öcalan'la görüştü!

Devlet Öcalan'la görüştü!
Abdullah Öcalan’a yakınlığı ile tanınan “Balıkçı” Öcalan ile “Türk devletinden bir heyet” arasında 26 Haziran’da İmralı’da bir görüşmenin gerçekleştiğini öne sürdü. Abone ol

Türk devleti ile PKK lideri Abdullah Öcalan arasında haziran ayı sonunda “gizli louisiana seo görüşmelerin yapıldığı” iddia edildi. Kuzey Irak’ta yayımlanan Rudaw gazetesine konuşan, Abdullah Öcalan’a yakınlığı ile tanınan “Balıkçı” lakaplı İlhami Işık, Öcalan ile “Türk devletinden bir heyet” arasında 26 Haziran’da İmralı’da bir görüşmenin gerçekleştiğini öne sürdü. Öcalan’ın Leyla Zana’nın açıklamalarını desteklediğini belirten “Balıkçı”, Öcalan’ın “halen Kürt sorununun çözümü için 7 maddeden oluşan bir yol haritasını yazmakla meşgul olduğunu” iddia etti.

Rudaw gazetesi, “Türkiye ile Cezaevindeki PKK Lideri Arasında Gizli Görüşmelerin Yapıldığı Belirtiliyor” başlıklı haberinde “Abdullah Öcalan’a yakın bir kaynak, Rudaw’ya onun (Öcalan) ile Türk devleti arasında İmralı Adası’ndaki hücresinde bir görüşmenin gerçekleştiğini bildirdi” diye yazdı.



Kategori : GÜNCEL