Has Parti AK Parti'ye katılıyor

  • Ana Sayfa
  • Has Parti AK Parti'ye katılıyor
Has Parti AK Parti'ye katılıyor
Ankara siyasetinin gözü kulağı bu görüşmede... Başbakan Erdoğan ve HAS Parti liderinin görüşmesi sona erdiAbone olBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş saat 11.20'de biraraya geldi.

Kurtulmuş'un AK Parti saflarına katılacağı söylenen ve 3 haftadır siyaset kul north california seo islerini hareketlendiren haberler sonrası yapılan açıklama ise siyaset gündemine damgasını vurdu.

ERDOĞAN BİRLEŞME TEKLİF ETTİ

Kurtulmuş, "HAS Parti, yeni Türkiye'nin kurulması için fikirleriyle, görüşleriyle, söylemiyle, üslubuyla, ortaya koymuş olduğu programıyla Türkiye'de yapmış olduğu projelerle ve süreçlere olan katkılarıyla önemli bir boşluğu dolduruyor'' dedi.

Bu çerçevede, HAS Parti'nin söylemlerinin Türkiye'nin siyaset çevreleri ve partileri tarafından ilgiyle izlendiğini söyleyen Kurtulmuş, ''Sayın Başbakanımızın, HAS Parti ile AK Parti'nin bütünleşmesi konusundaki tekliflerini, davetini bugün aldık. Karşılıklı olarak konuyla ilgili görüşlerimizi paylaştık''dedi. PARTİ KURULLARINDA ELE ALACAĞIZ

Numan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'ın kendisine, konuyu partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na götüreceğini söylediğini belirterek, şöyle konuştu:



Kategori : POLİTİKA