Birinci olmanın sırrı çok çalışmak değil!

  • Ana Sayfa
  • Birinci olmanın sırrı çok çalışmak değil!
Birinci olmanın sırrı çok çalışmak değil!
Seviye Belirleme Sınavı (SBS) Türkiye Birincisi TED Mersin Özel İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Nezihe Ezgi Menzi, başarısının sırrını açıkladı.Abone ol

Ziraat Mühendisi 41 yaşındaki Bilge Menzi ve 45 yaşındaki Endüstri Mühendisi Mehmet Menzi’n vajinismus tedavisinde hipnoz in iki çocuğundan en büyüğü olan Nezihe Ezgi Menzi, SBS Türkiye birincisi olduğunu, 2012 Türkiye İş Bankası Ligi müsabakalarına katılmak için geldiği Konya’da otel odasında öğrendi. Geçen yıl satrançta Avrupa 2’ncisi olması nedeniyle hak ettiği ek puanın da eklenmesiyle SBS’den 507.424 puan alarak Türkiye birincisi olan Nezihe Ezgi Menzi, haberi yatağına uzanıp, uyumak istediği sırada cep telefonuna gelen mesajla öğrendiğini söyledi. Şampiyon öğrenci Nezihe Ezgi Menzi, o anı şöyle anlattı:

"Cep telefonuma mesaj geldi. Sosyal paylaşım sitesi facebooktan bir arkadaşımın gönderdiğini sandım. Ama mesaja baktığımda dershanedeki öğretmenlerimden biri isminin TV’lerde SBS Türkiye birincisi olarak yer aldığımı söyledi. Birden yataktan fırlayıp, televizyonu açtım ve birinci olduğumu öğrendim.”



Kategori : GÜNCEL