İşte çile paketinden çıkan 9 önlem!

  • Ana Sayfa
  • İşte çile paketinden çıkan 9 önlem!
İşte çile paketinden çıkan 9 önlem!
İstanbul'daki trafik çilesi için alınan kararların paketi pazartesiyi beklemeden bugün açıldı. 9 maddelik paketten çıkan 2 karar dışında dişe dokunur bir şey yok. Abone ol

Artvin'de horon teperken çekilen görüntüleri ile tepki alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, tatilden talimat verdi. Pazartesiye b ingilizce seo ırakılan "acil" önlemler bugün uygulamaya başlandı.

Önlem paketinde ne var derseniz. Trafikte bayılana ambulans, aracı hararet yapana çekici ve bir de itfaiye ekibi...

"Çam sakızı çoban armağanı pakette" dişe dokunur iki karar da var. Her ne kadar en başta alınması gereken önlem yeni yürürlüğe girsede bu iki karar biraz ferahlık sağlayacak.

Harfiyat kamyonlarına gece 24.00'e kadar köprüden geçiş izni verilmeyecek. Şehirler arası otobüsler ise 24.00'ten itibaren birinci köprüyü de kullanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar ve bu çalışmaların yol açtığı trafik çilesine karşı önlemlerin Pazartesi gününü beklemeden bugünden itibaren uygulamaya konulacağını duyurdu.

İBB, talimatın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'dan geldiğini açıkladı. Alınan önlemlerin sıralandığı açıklama şöyle devam etti :



Kategori : GÜNCEL