Mehmet Bekaroğlu'na sürpriz davet

  • Ana Sayfa
  • Mehmet Bekaroğlu'na sürpriz davet
Mehmet Bekaroğlu'na sürpriz davet
HAS Parti'nin önemli isimleri paylaşılıyor. Kurtulmuş AK Parti'ye giderken, geride kalan Bekaroğlu'na da CHP göz dikti. Abone olSiyaset arenasında enteresan gelişmeler yaşanıyor. Tasfiye olan HAS Parti'nin Genel Başkanı AK Parti'ye doğru yürürken, sürpriz Bekaroğlu'nda yaşandı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti'ye gitmeyen ve ser miami seo t bir muhalefet sergileyen Bekaroğlu'nu partisine davet etti.

NUMAN KURTULMUŞ'A YAKIŞTIRAMAM

Kurultay öncesi Hürriyet'i ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu, HAS Parti'deki gelişmeleri değerlendirdi. Numan Kurtulmuş'u AK Parti tercihi nedeniyle eleştiren Kılıçdaroğlu,
"Sayın Erdoğan’ın çağrısı yeni değil aslında, defalarca benzer çağrılar yaptığını biliyoruz. Her seferinde Numan Bey ‘Gelmem’ dedi ve gerekçelerini kamuoyuyla paylaştı. ‘Kul hakkı, ABD’nin bölgedeki taşeronu, firavun’ gibi suçlamalarda bulunarak reddetti çağrıları. Bu sefer Numan Bey’e bir söz verilmiş olduğu görülüyor. Örneği İstanbul Anakent Belediye Başkanlığı ya da Erdoğan sonrası AKP’nin genel başkanlığı gibi.  O zaman bu ‘Düşüncelerini insanlar koltuk uğruna satıyorlar’ demektir. Eğer bu nedenlerle gitmişse, ben bunu Numan Kurtulmuş’a yakıştıramam" dedi.

BEKAROĞLU'NA KAPILAR AÇIK

Kemal Kılıçdaroğlu, Kurtulmuş ile AK Parti konusunda ayrı yollara düşen Mehmet Bekaroğlu'na ise CHP'nin kapılarını açtı.



Kategori : POLİTİKA