Sartre ilk kez trafiğe açık alanda

  • Ana Sayfa
  • Sartre ilk kez trafiğe açık alanda
Sartre ilk kez trafiğe açık alanda
Şimdiye kadar ilk defa lider bir aracın arkasında otomatik olarak giden; Volvo XC60, Volvo V60, Volvo S60 ve bir kamyondan oluşan yol treni konvoyu, trafiğe açık bir otoyolda diğer sürücülerle birlikte yolculuk etti. İspanya’daki tarihi test son derec vajinismus e baAbone ol

SARTRE (Safe Road Trains for the Environment - Çevre İçin Güvenli Yol Trenleri) projesindeki araç konvoy testleri ilerleme kaydediyor. SARTRE projesi Ricardo UK Ltd, Applus+ Idiada, Tecnalia Research & Innovation, Institut für Kraftfahrzeuge Aachen (IKA), SP Technical Research Institute, Volvo Technology ve Volvo Car Corporation’ın katılımıyla gerçekleşiyor. Geçtiğimiz günlerde Barselona yakınlarındaki bir otoyolda proje kapsamında önemli bir adım atıldı. İlk defa bir yol treninin, otoyolu kullanan diğer sürücülerle birlikte test sürüşü gerçekleşti.

Volvo Car Corporation’da SARTRE proje yöneticisi olan Linda Wahlström: "Bir günde 200 kilometre yol kat ettik ve bu testi başarıyla tamamladık. Gerçekten çok mutluyuz," dedi.



Kategori : GÜNCEL