Kardak SAT'larını Yunan ajanlar öldürdü

  • Ana Sayfa
  • Kardak SAT'larını Yunan ajanlar öldürdü
Kardak SAT'larını Yunan ajanlar öldürdü
İddia Yunan medyasında "Türk komandoları nasıl susturduk" manşetiyle çıktı. 12 komandonun ölümleri üzerine inanılmaz bir senaryo yazıldı. Abone ol

Yunan gazeteci Kostas Chardavellas, 1996’da Yunanistan ile Türkiye’yi savaşın eşiğine getiren Kardak krizi yazı dizisi wisconsin seo nde Kardak’a bayrak diken 12 Türk SAT komandosunun tamamının Yunan ajanlar tarafından infaz edildiğini ileri sürdü. Yunan medyası haberi, ‘Türk komandoları nasıl susturduk’ başlığıyla verdi.

Yunanistan’da özellikle doğaüstü olaylar ve komplo teorileri konusundaki haberleriyle ünlenen Ta Nea gazetesi ile Mega ve NET televizyonlarında çalışan gazeteci Kostas Chardevellas, ‘Türkiye ve Yunanistan’da yaptığım 16 yıllık araştırmanın sonucu‘ dediği Kardak dosyasını açtı.

12 SAT KOMANDOSUNU ÖLDÜRDÜK İDDİASI

Chardevellas’ın dudak uçuklatan iddiaları Yunan basını tarafından bile ciddiye alınmadı ancak bazı Yunan haber siteleri, haberi büyüterek Yunan istihbaratının Kardak’a çıkan 12 Türk SAT komandosunu yıllarca süren bir operasyonla ‘öldürdüğü’ iddiasını manşetlerinden verdi.



Kategori : DÜNYA