PKK'ya son yılların en büyük operasyonu

  • Ana Sayfa
  • PKK'ya son yılların en büyük operasyonu
PKK'ya son yılların en büyük operasyonu
Güvenlik güçleri terör örgütüne karşı son yılların en büyük operasyonunu başlattı. 1.700 asker ile PKK tarlalarına girildi. Abone olDİYARBAKIR Valisi Mustafa Toprak, terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucu ticaretine yönelik bugüne kadar yapılan en ilinois seo büyük operasyonun düzenlendiğini açıkladı.

Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerindeki operasyonlara Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri ile geçici köy korucularının da aralarında bulunduğu toplam 1700 güvenlik görevlisi katıldı. 16 zırhlı aracın kullanıldığı operasyona 4 helikopter de havadan destek verdi.

Diyarbakır'da son yılların en büyük uyuşturucu operasyonu bugün başlatıldı. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucuya yönelik bugüne kadarki en büyük oparasyonun düzenlendiğini belirtti. Diyarbakır'ın Lice, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde 15 köyde bugün saat 04.00'de başlatılan operasyona, Jandarma ve Polis Özel Harekat timleri ile geçici köy korucuları katılırken, helikopterler de havadan destek veriyor.



Kategori : GÜNCEL