Bu çiftçi 200 liraya yılan satın alıyor

  • Ana Sayfa
  • Bu çiftçi 200 liraya yılan satın alıyor
Bu çiftçi 200 liraya yılan satın alıyor
Muş’ta bir çiftçi, meyve bahçelerine zarar veren farelerle baş edemeyince çözümü yılan satın almakta buldu.Abone ol

Tabelayı görenler şaşırıp kalıyor. Tarlanın hemen kenarına diktiği direkte YILAN SATIN ALINIR yazıyor. Bazıları "deli" deyip geçiyor ama ekolojik dengenin önemini bilenler çiftçinin akıllıca çözümüne öv hipnozla vajinismus tedavisi gü yağdırıyor.

Yılanlara boyuna göre 100 ila 200 lira arasında para veriyor. Ne yapacak yılanları derseniz. Tarlasını basan farelerin en doğal yok edicisi yılanlar...

Arazini çevreleyen çitlere, "Yılan satın alınır" yazısı asan çiftçi, yılanların çiftçinin en büyük dostu olduğunu söyledi. Merkeze bağlı Akpınar köyü yakınlarında Aşar ailesine ait çiftlikte çok sayıda meyve ağacı, farelerin kemirmesinden dolayı kurudu.

7 yıl önce diktikleri meyve ağaçlarının fareler yüzünden kuruması üzerine harekete geçen Aşar ailesi, denedikleri birçok yöntemden sonuç alamadı.

200 LİRAYA YILAN ALACAK

Bir süre önce arazide buldukları yılanları getirip tarlaya bırakan Aşar ailesi, yılan bıraktıkları tarlada kuruyan ağaç sayısının az olduğunu fark edince değişik bir yola başvurdu. Çevre köylere haber alan Aşar ailesi, zehirsiz yılanları boyutuna göre 100 ile 200 TL arasında satın alacaklarını söyledi.

YILANIN BOYUTUNA GÖRE ÜCRET



Kategori : GÜNCEL