Topbaş'ta bu duruma şaştı kaldı!

  • Ana Sayfa
  • Topbaş'ta bu duruma şaştı kaldı!
Topbaş'ta bu duruma şaştı kaldı!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden bakım hakkında konuştu.Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden, Birinci Köprü'de de yapılacak olan bakım çalışmas istanbul seo uzmanı ıyla ilgili, "Daha sonra yapılmalıydı. Ulaştırma Bakanımız açıklamalar yaptı.Köprü kaç ay kapatılacak, kaç şerit kapatılacak onu da bilmiyoruz. Öyle bir brifing almadık. Bizi her halde bilgilendireceklerdir " dedi.

İFTAR VAKTİ TRAFİK ÇİLESİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde devam eden, Birinci Köprü'de de yapılacak olan bakım çalışmasıyla ilgili, "Benim gönlümden geçen, köprülerin bakımının Marmaray açıldıktan sonra olmasıydı. Müsteşara da söyledim" dedi. Topbaş, Çamlıca'ya cami projesinin de "Kanal İstanbul gibi", Başbakan Erdoğan'ın projesi olduğunu söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş CNN TÜRK yayınına katılarak, Deniz Bayramoğlu'nun megapolün sorunlarına ilişkin sorularını yanıtladı.

KÖPRÜLERDE BAKIM ŞART



Kategori : GÜNCEL