Kıılçdaroğlu Erdoğan'ın o sözlerine imza attı

  • Ana Sayfa
  • Kıılçdaroğlu Erdoğan'ın o sözlerine imza attı
Kıılçdaroğlu Erdoğan'ın o sözlerine imza attı
Kılıçdaroğlu, yeni seçilen PM toplantının açılışında hükümete yüklendi, Türkiye'nin zorlu bir süreçte iyi yönetilemediğini iddia etti. Abone ol

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 2006'da ABD Başkanı Bush'a Suriye lideri Esad için söyledikleri "Suriye'yi karıştırarak çözemezsiniz. Suriye'yi Esad'a yardımcı olarak best hair transplant in turkeyhair transplant in turkey demokratik ve barışçı bir ülke haline getirebiliriz" şeklindeki demecini hatırlatarak kendisinin de o sözlere imza attığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin dış politikanın temel ilkelerinden vazgeçtiği için bu alanda tarihin en büyük kırılganlıklarından birini yaşadığını ileri sürdü.

CHP'nin 34. Olağan Kurultayı'nda seçilen Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında genel merkezde ilk toplantısını yaptı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, hükümetin dış politikasını eleştirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, gazetelerde yer alan 16 Haziran 2005 tarihinde dönemin ABD Başkanı George W. Bush ile yaptığı görüşmeye ilişkin haberi okuyan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bu görüşmede Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'ın Suriye'de liderlik yapabilme kapasitesine sahip en iyi isim olduğunu, ancak ülkede sistem sorunu bulunduğunu belirttiğini aktardı.



Kategori : POLİTİKA