Cezaevinde fenalaşan mahkum hastanede öldü

  • Ana Sayfa
  • Cezaevinde fenalaşan mahkum hastanede öldü
Cezaevinde fenalaşan mahkum hastanede öldü
Hükümlü bulunduğu Sivas Kapalı Cezaevi'nde fenalaşan 24 yaşındaki mahkum Ali Cem Gündoğan, götürüldüğü hastanede öldü. Abone ol

Tunceli ’nin Mazgirt ilçesinde hakaret, yaralama, kamu malına zarar verme ve tehdit suçlarından 562 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hair transplant turkey cost Ali Cem Gündoğan, 23 Temmuz’da nakil aracı ile Sivas Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. Bir gün sonra kapalı cezaevine sevk edilen ve dün koğuşta rahatsızlanan Gündoğan, götürüldüğü Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde öldü. Olayın ardından vücudunda oluşan morluk ve yara izleri nedeniyle yakınları darp edildiği iddiasıyla Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’na müracatta bulundu. Yaşanan ölüm üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Yapılan incelemede hükümlünün 23 Temmuz günü Mazgirt’ten nakli öncesi hastane kontrolünde herhangi bir rahatsızlığına rastlanmadığı, madde bağımlısı olduğu bilinen gencin Sivas’a intikalinde Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildiği ve cezaevine girmesine engel rahatsızlığı bulunmadığının tespit edildiği belirtildi.



Kategori : GÜNCEL