O davulcudan ağır suçlamalar

O davulcudan ağır suçlamalar
Malatya'nın Sürgü beldesinde yaşanan gerginliğin aktörlerinden Ramazan davulcusu Mustafa Evşi, kendini böyle savundu.Abone ol

Malatya’daki gerginlikte adı geçen Ramazan davulcusu Mustafa Evşi, olayın kendisine yönelik küfür ve darp eylemi ile başladığını belirterek, “Beni darp ett Deniz kumu ikleri için rapor aldım, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Servet Evli'nin "Davulunuzu susturduk, ezanınızı da susturacağız." ifadesi halkı kışkırttı.” ifadelerini kullandı.

Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü beldesinde yaşanan gerginliğin aktörlerinden Ramazan davulcusu Mustafa Evşi (22), olayın bireysel bir sürtüşme ile başladığını, ancak Evli ailesinin kullandığı bazı ifadelerle insanları kışkırttığını söyledi.

27 Temmuz gecesi davul çalarken Evli ailesinin fertleri tarafından darp edildiğini belirten Evşi, bunun ardından darp raporu alarak karakolda suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. Olayı duyan mahalle sakinlerinin bölgeye toplandığını anlatan Evşi, bu sırada Servet Evli’nin kalabalığa karşı "Sizin davulunuzu da susturacağız, ezanınızı da susturacağız." ifadesini kullanmasının halkı öfkelendirdiğini dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL