Kopan elini bırakıp saatlerce kaçtı!

  • Ana Sayfa
  • Kopan elini bırakıp saatlerce kaçtı!
Kopan elini bırakıp saatlerce kaçtı!
Diyarbakır'da kız kaçırma kavgasında kopan elini yolda bırakıp saatlerce kaçtı...Abone ol

Diyarbakır'da geçtiğimiz hafta kız kaçırma yüzünden çıkan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kavgaya karışan 5 çocuk babası Salim Kalbur'un eli bileğinden döner bıçağı ile kesildi. Olay yerinde unutul fosforlu kalem an ele hayat vermek için polis ve doktorlar seferber oldu. Hastanede el 10 saatlik ameliyatın ardından başarılı bir operasyonla nakledildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Eline kavuşan Salim Kalbur, "Döner bıçağı ile elimi tek vuruşla kestiler. Kurşunlar üzerime geldiğinden canımı kurtarmak için elimi bırakıp kaçtım. Gerçek film sahnesini yaşadım. Elime baktıkça rüyada olduğumu düşünüyorum" dedi.

Diyarbakır'da aynı soyadı taşıyan iki ailenin fertleri arasında gelin verdikleri kızlarını geri alma ve damatlarının kız kardeşini kaçırma meselesi yüzünden bir yıl önce husumet başladı. İki aile mensupları geçtiğimiz hafta Yenişehir ilçesi Eski Hal civarında kavgaya tutuştu. Tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada kurşunların isabet ettiği İbrahim Kalbur, Mahsum Kalbur ve Sezer Kalbur olay yerinde öldü, 6 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı.



Kategori : GÜNCEL