Altın Portakal'a haciz şoku!

Altın Portakal'a haciz şoku!
Antalya Altın Portakal Film Festivali'ni düzenleyen Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda 2009 yılında yönetici olarak çalışan Antalyaspor Başkanı Hasan Yıldırım Akıncıoğlu'nun o dönemde 150 bin liralık bir çeke attığı imza, vakfa haciz olarak geri döndü.Abone ol

Bu yıl 49'uncusu düzenlenecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ni düzenleyen kurumlardan biri olan Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda (AKSAV) 2009 yılında yönetici olarak çalışan Antalyaspor Kulübü Ba quanto costa il trapianto di capelli şkanı Hasan Yıldırım Akıncıoğlu'nun o dönemde 150 bin liralık bir çeke attığı imza, vakfa haciz olarak geri döndü.

Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'ni düzenleyen AKSAV'a yapılan hizmetlerinden dolayı, Akın Faktoring Hizmetleri firmasına, 2009 yılında o dönem vakıfta yöneticiler Hasan Yıldırım Akıncıoğlu ile Erol İşbilir'in imzası bulunan 150 bin liralık çek verildi.

Çekin ödenmemesi üzerine firma icra takibi başlattı. İcra takibi sonucu 150 bin lirayı ödemek zorunda kalan Akıncıoğlu, daha sonra dava açarak çeke, vakfı temsilen imza attığını, borçsuz olduğunu ve bu paranın geri iadesini istedi.

Mahkemenin de Akıncıoğlu'nun talebini kabul etmesi üzerine Akın Faktoring, Akıncıoğlu'ndan tahsil edilen parayı, aradan geçen süredeki yasal faiziyle birlikte bu yılın haziran ayında geri ödedi.

Akın Faktoring Hizmetleri, AKSAV'dan alacağının tahsili amacıyla yeniden hukuki süreç başlattı ve Antalya 6. İcra Müdürlüğü, haciz kararı verdi.

Hukuki sürece ilişkin bilgi veren, Akın Faktoring Hizmetleri şirketinin avukatı İsmail Elkoca, müvekkili şirketinin Antalya Kültür Sanat Vakfı'ndan 270 bin lira alacakları olduğunu anlattı.

Akıncıoğlu'nun parasını geri almasının ardından, vakfa dava açtıklarını ve Antalya 6. İcra Müdürlüğü'nün haciz kararı verdiğini belirterek, kararı geçtiğimiz günlerde uyguladıklarını söyledi.

'GEREKİRSE FESTİVAL ZAMANINDA DA HACİZ YAPACAĞIZ'



Kategori : MAGAZİN