Türkiye böylesini ne gördü ne işitti

  • Ana Sayfa
  • Türkiye böylesini ne gördü ne işitti
Türkiye böylesini ne gördü ne işitti
İstanbul Fatih'te komşularının şüphelenmesi üzerine girilen bir evde ortaya çıkan manzara görenleri dehşete düşürdü.Abone ol

İstanbul'da bir kadının 8 yıl önce ölen annesinin cesediyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Anneden geriye yatağı kaplayan kemikler kalmıştı.

Yataktaki kemikler toptan çakmak i bulan hurdacı Hasan Çetinkaya, "Yorganı kaldırınca kemikleri gördüm. Neye uğradığımı şaşırdım. Anlamakta zorluk çektim. Korku ve dehşete kapıldım. Korku filmi gibiydi. Koşarak dışarı kaçtım" dedi.

HURDA ALMAK İÇİN EVE GİRİNCE ŞOK OLDU

Naki Eşref Sokak 11 numaradaki 3 katlı apartmanın en üst katında oturan Nazan Öncel dün bozuk olan buzdolabını satmak için hurdacı Hasan Çetinkaya’yı dün öğlen saat 12.00 sıralarında evine çağırdı. Eve giden Çetinkaya, üzerinde yorgan örtülü kanepeyi de almak istedi.

Nazan Öncel’in itirazına rağmen yorganı kaldıran Çetinkaya, tamamen çürümüş, kemikleri kalmış cesedi görünce dışarı kaçıp polise haber verdi. Eve gelen polisler 88 yaşındaki annesi Emine Öncel’i 8 yıl önce vefat ettiği yatağında olduğu gibi bekleten Nazan Öncel’i gözaltına aldı. Üzerinde hırkası bulunan kemikler otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.



Kategori : GÜNCEL