Şehit törenine damga vuran 2 kare

  • Ana Sayfa
  • Şehit törenine damga vuran 2 kare
Şehit törenine damga vuran 2 kare
Suriye'nin düşürdüğü uçakta şehit olan pilotlar Gökhan Ertan ve Hasan Hüseyin Aksoy cenaze törenleriyle son yolculuklarına uğurlandıAbone ol

İNTERNETHABER - Suriye'nin düşürdüğü uçakta şehit olan pilotlarımız Gökhan Ertan ve Hüseyin Aksoy için Malatya7. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Şehitlerimiz bu havaalanından 22 H tütsü aziran tarihinde son kez havaalanmışlardı.. Haftalar süren aramanın ardından ise 4 temmuzda cenazeleri bulunmuştu.

Malatya'daki jet üssünde düzenlenen törene Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın babasının metanetli duruşu ve şehitlerin tabutlarına sarılması damgasını vurdu.

Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Kurmay Başkanı Necdet Özel, kuvvet komutanları, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu katıldı.


Başbakan Erdoğan tören alanına gelir gelmez şehit ailelerinin yanına giderek tazileyelerini iletti. Aileler törende gözyaşlarına hakim olamadı.



Şehitler için tören pilotlarımızın özgeçmişlerinin okunması ile başlandı. Şehitler için saygı duruşunun ardından da ruhlarına fatiha okundu.



ELELE DESTEK

Şehit Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın annesi Zennure ve babası Ali Ertan, şehidin cenazesi katafalta konulurken el ele tuşuşarak birbirlerinden destek aldılar.



ŞEHİT BABASI İKİ TABUTU DA ÖPTÜ



Kategori : GÜNCEL