CHP'li vekilin ilginç çağrısı

  • Ana Sayfa
  • CHP'li vekilin ilginç çağrısı
CHP'li vekilin ilginç çağrısı
İstanbul eski müftüsü ve CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Başbakan Erdoğan'a böyle seslendi.Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, ''Sayın Başbakan, şu mübarek Ramazan ayı hürmetine Yahudi Üstün Cesaret Ödülü'nü geri veriniz. Allah rızası için Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanlığı'ndan istifa ediniz'' dedi.

Özkes, Meclis'te düzenlediği basın toplantısın seo da, Suriye'de 200 binin üzerinde insanın ülkeyi terk ettiğini, 1,5 milyon kişinin evlerinden ayrılmak zorunda kaldığını, ülkede dini ve etnik kökenli ayrışmaların derinleştiğini ve Suriye'de Müslüman kanının sel olduğunu vurguladı.

''İsrail'in bu Coğrafya'da daha güvenli olması, Ortadoğu'da Amerika'ya en sadık ikinci bir kukla devletin kurulması için daha ne kadar kan akacak?'' sorusunu yönelten Özkes, şunları söyledi:

''Müslüman kanı bu kadar ucuz mu? Kime yarıyor bu vahşet? İnsanlığın ve İslamlığın iflas ettiği bu dramdan kim hoşlanıyor? Beşşar Esed kadar muhaliflerin ve destekçilerinin de günahı yok mu?

Sayın Başbakan, yatağınızda rahat uyabiliyor musunuz? Müslümanın Müslümanı kırmasına, Müslüman kanı akmasına sebep oldunuz mu olmadınız mı? Sayın Başbakan, sıra İran da mı Türkiye de mi? Sayın Başbakan, şu mübarek Ramazan ayı hürmetine Yahudi Üstün Cesaret Ödülü'nü geri veriniz. Allah rızası için Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanlığı'ndan istifa ediniz. Bunları yaptığınızda İslam Dünyası huzur bulacak, Ortadoğu nefes alacaktır. Bu dünya fanidir. Size de bir gün 'Er kişi niyetine' denilecektir.''



Kategori : POLİTİKA