Anne ve babadan onaylı tecavüz!

  • Ana Sayfa
  • Anne ve babadan onaylı tecavüz!
Anne ve  babadan onaylı tecavüz!
Muğla’da 18 yaşındaki genç kız, nişanlısı 28 yaşındaki T.G.’den ayrılma kararı alınca, iki aile fertleri akıl almaz bir plan yaptı. Abone ol

Nişanlısının ailesi tarafından kilitlendiği odada kendisine 3 saat boyunca tecavüze kalkışan T.G.’ye direnen fosforlu kalem genç kız., kaçmayı başarıp jandarmaya sığındı. Korkunç plana onay veren genç kızın anne ve babasıyla birlikte 9 kişi tutuklandı.

Olay, geçen perşembe günü T.G.’nin halası H.C.’ye ait evde meydana geldi. 18 yaşındaki kız ve bir otelde çalışan T.G., ailelerinin rızasıyla 4 ay önce nişanlandı. Ancak son 1 aydır nişanlı çiftin arasına soğukluk girdi. Ayrılmak isteyen genç kız., kararını nişanlısı T.G. ile annesi S.A. ve babası S.A.’ya anlattı. Karara karşı çıkan genç kızın anne ve babası, iddiaya göre kızlarına T.G. ile evlenmesi konusunda baskı yaptı. T.G. de nişanlısının ayrılma isteğini babası N.A.’ya anlatarak, yardım istedi. Bunun üzerine bir araya gelen iki ailenin fertleri, çiftin evlenmesi için birlikte hareket etmeye karar verdi.



Kategori : GÜNCEL