Şalgam suyunun insan sağlığına faydaları saymakla bitmiyor. Bu faydalardan biri de iftar ve sahur yemeklerinden sonra...Abone olİftarla sahurun arasının kısa olması neden
öbek dadı iyle yenilen yiyecekler ve içecekler midede şişkinlik yapıyor. Yemekle birlikte, öncesinde ve sonrasında içilen bir iki bardak şalgam suyu sindirimi kolaylaştırıyor. Ramazan ayının, mevsim sıcaklıklarının en yoğun olduğu aylara denk gelmesi ve aç kalınan sürenin uzunluğu, sağlıklı bireyleri bile zorluyor. İftar ve sahurda yenen ağır yemekler beslenme alışkanlığı değişen bünyede problemlere neden olabiliyor. Vücut dengesinin korunmasında en büyük yardımı ise sindirimi kolaylaştırıcı etkisiyle şalgam suyu sağlıyor.
Kategori : RAMAZAN