Üniversiteli gencin trajik ölümü!

  • Ana Sayfa
  • Üniversiteli gencin trajik ölümü!
Üniversiteli gencin trajik ölümü!
İstanbul’a çalışmak için gelen üniversite öğrencisi genç, sabaha karşı arkadaşıyla serinlemek için girdiği Haliç’te boğularak öldüAbone ol

Alınan bilgiye göre, saat:04.00’da serinlemek için Haliç’e giren Artvin Üniversitesi Muhasebe Bölümü 2. sınıf öğrencisi Murat Kurtaran (20) ve arkadaşı Fırat F. bir süre yüzdü. Yüzme bilmediği iddia edil arizona seo en Kurtaran açıldıktan bir müddet sonra denizde çırpınmaya başladı.

Arkadaşına yardıma giden ancak başarılı olmayan Fırat F. ise çevreden yardım istedi. Ancak gece saatleri olması nedeniyle etrafta kimsenin olmaması üzerine polisten yardım istedi. Deniz Polisi’nin yaptığı iki saatlik çalışmanın ardından Kurtaran’ın cesedine ulaşıldı. Kıyıya çıkartılan gencin cesedi, Adli Tıp Kurum morguna kaldırılırken, arkadaşı ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Şanlıurfalı olan Murat Kurtaran’ın, iki hafta önce Artvin’den İstanbul’a geldiği, okul harçlığını çıkarmak için bir balıkçı lokantasında işe başladığı öğrenildi.
Görgü tanığı bir kişi, “Sabaha karşı 4 sularında iki arkadaş denize girmişler. Sabahta boğulmuş. Dalgıçlar geldi. Çocuğu çıkarttı. Kolunda kolluk varmış. Kolluğu çıkmış mı bilmiyorum. Haliç bayağı derin. 14- 15 metre derinlik var. Üniversitede okuyormuş. 1 hafta olmuş işe başlayalı. Balık lokantasında çalışıyormuş. Okul harçlığını çıkartmak için gelmiş. Gencecik çocuk” şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL